luni, 8 octombrie 2012

CHIAR NU ESTE NICI O DIFERENTA INTRE USL SI ALIANTA ANTINATIONALA PDL/UDMR/UNPR?


Am onoarea sa va salut !
         Sunt Cpt.cdor.(rez) av. Alexandru Groparu si am pensia suspendata in conditiile Cap. IV al Legii 329/2009.   Sunt din Constanta si sunt membru SCMD.
La Camera Deputatilor exista un proiect de lege ce vizeaza abrogarea Cap. IV al Legii 329/2009, inregistrat cu nr. PLx-109/2012  .
          Initiatorii acestui proiect sunt parlamentari USL, oameni care au promis INAINTE ca au ca scop indreptarea legilor strambe ale guvernelor boc...
         Dupa ce acest proiect a fost cu greu trecut de Senat (prin adoptare tacita), la camera Deputatilor a primit trei avize FAVORABILE.      Importante sunt totusi avizele de la Comisia de buget finante si cel de la Comisia de munca.

      Marti, pe 2 oct. 2012, cele doua comisii s-au intrunit si  împreună  au dat un aviz de ... RESPINGERE a acestui  proiectului de lege !!! 
Mai curios (sau nu...!) este faptul ca acest aviz a fost votat in UNANIMITATE !!!   
Se poate vedea pe site-ul  http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=12678


        Adica prietenii nostri de la USL au vot la fel cu cei de la pdl si de la udmr !!!!!
        Eu am fost la deputatul PNL de Constanta si l-am rugat sa analizeze situatia creata, cel putin neplacuta pentru ei dar si pentru noi.
       Daca aveti colegi afectati de amintita lege va rog sa le aduceti la cunostinta site-urile de la Camera Deputatilor unde pot vedea stadiul proiectelor legislative.
        De asemenea cred ca in intalnirile pe care le aveti cu parlamentarii USL ar putea fi adus in discutie faptul ca membrii USL ai celor doua comisii amintite (buget si munca de la Cam Dep) au votat la fel ca cei de la pdl ...impotriva propriului proiect de lege !  Poate ca ar trebui sa faca ceva sa indrepte acest vot !  Daca fiecare parlamentar PNL sau PSD din fiecare mare oras ar fi sensibilizat fata de acest episod ...ciudat, atunci la votul final ar trebui sa avem un rezultat bun... Ar putea vedea ca sunt atent urmariti si ar remarca unitatea de care dau dovada membrii SCMD din toata tara.
        Va multumesc !

Cu respect,
Cpt.cdor.(rez).Alexandru Groparu
0720211122