sâmbătă, 29 septembrie 2012

PRECIZĂRI privind desfășurarea ADUNĂRII GENERALE ÎNTRUNITE din data de 06.10.2012


PRECIZĂRI
privind desfășurarea ADUNĂRII GENERALE ÎNTRUNITE din data de 06.10.2012
Consider ca sunt necesare aceste precizări având în vedere mesajul col(r) Martin Ion transmis pe toate căile către sindicaliștii din toată țara mai putin președintelui filialei sector 6, mesaj primit de acesta de la lt.col(r) RANCIOG (prieten sau cunoscut) al col. Martin și care, fără măcar sa se lămurească cu adevăratele intenții ale președinților filialelor din București și Ilfov au etichetat o acțiune ce se dorește benefica întăririi sindicatului, într o acțiune destabilizatoare, de rupere a unității sindicatului, o acțiune ce trebuie înfierată cu manie proletara, etc.
Va rog sa-mi permiteți sa expun câteva date referitoare la adunarea generala din  6 octombrie a.c.
Hotărârea desfășurării adunării generale întrunite a fost luata  în deplin consens de către membrii Consiliului Consultativ București Ilfov si s-a avut în vedere faptul ca la toate adunările generale  desfășurate pana în prezent nu au fost mai mult de 20-30% din  efectivele filialelor, dar în principal faptul ca problemele membrilor de sindicat sunt comune si privesc  toate  filialele nu numai cele din București și Ilfov.
Spre aducere aminte d-lui col. Martin - fiecare membru de sindicat își poate aduce contribuția la bunul mers al sindicatului fără a fi necesara permanenta chemare la munca de către BOp. In acest sens nu cunosc dacă exista obiecții sau ne-luarea în seama a  părerilor vreunui membru de sindicat , cu atât mai mult cu cât am făcut dese apeluri la participare și implicare în viata filialei iar răspunsurile au venit de la câțiva sufletiști  aceiași de la înființarea filialei.
Pentru o informare corecta va aduc la cunoștința faptul ca la nivelul filialei sector 6 s-a desfășurat adunarea generala  în care s-a făcut bilanțul activității  pe un an de zile , s-a prezentat situația financiara, s-au făcut propuneri pentru strategia SCMD, s-a transmis un Apel la unitate și solidaritate tuturor filialelor din țară ( Poate își aduce aminte si dl.col Martin care a afirmat ca a participat la adunare dar , după mesajul sau nu reiese acest lucru)
Cele 15 zile necesare anunțării desfășurării adunării generale, incriminate de col. Martin sunt legate de faptul ca este deosebit de dificil sa găsești , astăzi  o sala de conferințe care sa satisfacă cerințele impuse de adunarea generala și de problematica. Daca domnia sa s-ar preocupa de aceste aspecte și nu de incitare si deviere de la adevăratul scop al adunării ar fi sprijinit BOp. în soluționarea acestei probleme.
Scopul ADUNĂRII GENERALE ÎNTRUNITE depășește interesele personale ale unora dintre noi pentru ca privește soluționarea gravelor probleme cu care se confrunta pensionarii militari și în acest sens consider ca trebuie sa ne canalizam  toate eforturile.
Referitor la pregătirea CNR, prin ce s-a stabilit de către CD și de președinții de filiale ,se vor pregăti toate documentele si situațiile solicitate. Ca problema deosebita  nu vom putea  supune aprobării proiectele de hotărâri pentru ca acestea nu au fost prezentate.
Spre surprinderea mea exista filiale în țară care în adunările generale au aprobat aceste proiecte !?
Raman surprins sa constat ca Biroul Operativ? al  SCMD face referiri la o presupusa MEGAFILIALA  pe București și Ilfov, probabil ca frica naște monștri.
Va informez ca invitațiile depuse la MApN, MAI, SRI și USL au fost predate de Consiliul Consultativ si nu avem nici o cunoștință ca s-ar fi discutat de către conducerea SCMD cu copreședinții USL pentru participarea acestora la ADUNAREA GENERALA ÎNTRUNITĂ.
Speram ca acțiunea noastră sa fie încununata de succes, iar membrii filialelor din București și Ilfov vor realiza ca numai uniți si solidari vom reuși în demersurile noastre și vom fi repusi în drepturile  legale.
Dorim sa eliminam toate presupunerile referitoare la inventate acțiuni de destabilizare și dorim ca prin dialog sa aflam adevărata stare de lucruri din SCMD iar cei care , permanent, încearcă transformarea SCMD într un organism personal și de campanie sau rampa de lansare spre locuri călduțe în viitorul Parlament sa răspundă în CNR pentru acțiunile lor.
Fac apel la toți membri de sindicat ca , prin seriozitate și implicare sa repunem SCMD  pe poziția pe care s-a aflat aproape doi ani de zile când  speranțele multora dintre noi  se legau de principiile existentei sindicatului.
Participarea  la ADUNAREA GENERALA ÎNTRUNITĂ  poate sa demonstreze  ca  forța sindicatului  sta în  forța  tuturor  membrilor de sindicat iar impostorii vor fi înlăturați sau  se vor retrage singuri.
PREȘEDINTELE SCMD FILIALA SECTOR 6

COL.(r.)
MARIAN TUDOR

marți, 25 septembrie 2012

A ÎNCETAT DIN VIATA COL.(r) MARCHIȘ PETRU

A ÎNCETAT DIN VIATA COL.(r) MARCHIȘ PETRU

MARȚI, 25 SEPTEMBRIE 2012  a încetat din viata col.(r.) Art. și R. , PETRU MARCHIȘ(născut la 13 IULIE 1947)!

Sicriul cu corpul neînsuflețit va fi depus la capela CIMITIRULUI MILITAR GHENCEA 1,MIERCURI , 26 SEPTEMBRIE 2012 .

Înmormântarea va avea loc la CIMITIRUL MILITAR GHENCEA 1, JOI, 27 SEPTEMBRIE 2012 , ora 13.00.

DUMNEZEU SA-L IERTE ȘI SA-L ODIHNEASCĂ IN PACE!
Condoleanțe familiei îndoliate!
BIROUL OPERATIV AL FILIALEI

INFORMARE


INFORMARE

          Presedintii filialelor SCMD din mun. Bucuresti si jud. Ilfov ,in urma analizei efectuate cu ocazia sedintei de cooperare din data de 04.09.2012 privind Planul de masuri in vederea pregatirii si desfasurarii CNR – 2012 au decis ca in ziua  de 06.10.2012 , intre orele 09.30-14.00 sa se desfasoare ADUNAREA GENERALA INTRUNITA a filialelor din mun. Bucuresti si  jud.Ilfov.
          Adunarea Generala se va desfasura in doua sesiuni de lucru.
          Sesiunea 1
        – Stabilirea strategiei noastre privind imbunatatirea calitatii vietii pensionarilor militari ,actuali si viitori,cu sprijinul nemijlocit al autoritatilor statului.
-Implicarea filialelor SCMD din Bucuresti si Ilfov in desfasurarea alegerilor locale si a referendumului;
                    -Strategia USL privind alegerile generale si prezentarea unor elemente din programul de guvernare referitoare la pensionarii militari. Punctul de vedere al USL privind implicarea filialelor SCMD din Bucuresti si Ilfov in campania electorala pentru alegerile generale.                                                                                          La aceasta sesiune au fost invitati sa participe ministrii MApN, MAI,SRI si Min. Muncii precum si reprezentantii USL la nivelul mun. Bucuresti si jud. Ilfov.
Sesiunea 2 – cu urmatoarea ordine de zi:
                    -Informare privind activitatile filialelor din Bucuresti si Ilfov de la ultimul CNR pana in prezent;
                    -Situatia actiunilor in instanta  la nivelul mun. Bucuresti si jud. Ilfov;
                    -Situatia economico-financiara a filialelor;
                    -Propuneri privind strategia viitoare a SCMD si prezentarea Apelului adresat tuturor membrilor sindicatului.
Avand in vedere importanta Adunarii Generale ,am invitat membrii Comitetului Director sa ia parte la aceasta activitate si sa desemneze specialisti ai departamentelor juridic si economico-financiar  pentru prezentarea situatiilor din aceste domenii la nivelul mun. Bucuresti si jud. Ilfov.
Adunarea Generala Intrunita se va desfasura la Centrul Cultural MAI din str. Mihai Voda nr. 17, sector 5 (langa fostul sediu al MAI).
Pentru buna desfasurare a avtivitatii solicitam ca prezenta in sala sa se efectueze pana la ora 09.30.
Accesul in sala se va face pe baza legitimatiei de membru SCMD.

Biroul Operativ 

luni, 24 septembrie 2012

Următorul marș unionist va avea loc la BUCUREȘTI pe 21 OCTOMBRIE,ora 14.00 in PIAȚA VICTORIEI



 În anul 2012 se împlinesc două secole de la ruperea Basarabiei din trupul vechii MOLDOVE.
Două secole de nedreptate.
Două secole de străinie.


Următorul marș unionist va avea loc la BUCUREȘTI pe 21 OCTOMBRIE,ora 14.00 in PIAȚA 

VICTORIEI Deși poate sunteți blazați sau mulțumiți (unora nu numai ca v-au revenit vechile 

cuantumuri de pensii dar v-au fost și mărite ,cu alte cuvinte v-ați văzut sacii în car.Altora ne-

au rămas asa cum ni le-a ciuntit boc , băsescu , oprea și seitan alături de cei cuprinși în lista 

rușinii.cred ca nu ați uitat de ea  ( http://www.listarusinii.ro/  ) .Indiferent cum vă  va fi starea , 

dacă simțiți romanește  poate vă  faceți timp și participați și dumneavoastră!

 Precedentul marș unionist a avut loc la CHIȘINĂU!

Detalii despre desfășurarea acestei acțiuni , puteți găsi aici

http://cugiralba.wordpress.com/2012/09/18/timpul-nu-mai-are-rabdare/

Acolo s-a citit și semnat și un MEMORANDUM! Il puteți citi mai jos!


CITIȚI , SEMNAȚI ȘI DAȚI MAI DEPARTE !
MEMORANDUM PENTRU REINTREGIRE 
Ca membri ai societății romanesti globale, semnatarii acestui Memorandum,
Comemorand cu adancă  piosenie si mandrie nationala actul istoric de la 27 Martie 1918, prin care Sfatul Tarii de la Chisinau a dat semnalul infaptuirii Romaniei Intregite;
Fiind constienti ca starea de separare actuala a Romaniei in totala contradictie cu mostenirea pe care anul 1918 ne-a lasat-o trebuie sa fie indreptata prin actiunea concertata a tuturor fortelor romanesti atat ale statutului, ale clasei politice cat si ale societatii civile:
1. Tinem sa aducem omagiul nostru celor 86 de romani basarabeni care prin semnăturile lor au devenit adevărați părinti fondatori ai Romaniei Intregite.
2. Solicităm societatii civile românești ca împreuna cu mass-media de pe amândouă malurile Prutului sa înceapă o campanie susținută pentru educarea populatiei si constientizarea necesitatii reunificării tarii.
3. Prin activarea Congresului Romanilor de Pretutindeni, cerem viitorilor reprezentanti ai romanilor de pretutindeni sa aibă in agenda lor ca prioritate absolută  susținerea eforturilor pentru readucerea Basarabiei in cadrul Romaniei Reintregite.
4. Cerem Președinției, Parlamentului, Guvernului României, partidelor politice sa-și separe mesajul național de limbajul ideologic și sa adopte o poziție comuna si unitara in problema națională in concordanta cu idealurile unitatii naționale si ale statului unitar Roman a carui înfăptuire este oficial recunoscuta prin declararea zilei de 1 Decembrie, ca Ziua Nationala a Romaniei.
5. Cerem organismelor statului roman sa întreprindă masuri concrete politice si diplomatice pentru a sensibiliza opinia publica internațională, institutiile Uniunii Europene și celelalte state, asupra dorinței poporului roman pentru reunificare printr-un process asemanator celui prin care cele doua foste state germane au devenit un singur stat.
6. Consideram ca cele doua guverne de la București și Chișinău au datoria morala de a-și armoniza politica externa in direcția reprezentării comune a unei politici nationale care sa conducă la o tranziție fara sincope spre integrarea Basarabiei in Romania si prin aceasta populația Basarabiei sa obțină de drept cetatenia Uniunii Europene.
7. Cerem Președintelui si Parlamentului Romaniei sa adopte un act normativ prin care ziua de 28 Iunie 1940, in care a inceput agresiunea armata impotriva Romaniei si catatenilor Romaniei, sa fie declarata zi a ocupației sovietice a teritoriul Romaniei asa cum a procedat si președintele de la Chișinău domnul Mihai Ghimpu.
8. Cerem ca autoritățile romane sa dea curs si sa se implice in ridicarea Memorialul Patimilor Romanesti care reprezinta omagiul adus martirilor romani ai ocupatiei sovietice, conformandu-se declarației politice din data de 9 Iunie 2009 prezentata in plenul Senatului de Presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului care sustinea necesitatea construirii acestui Memorial la inițiativa romanilor si organizațiilor romanești din intreaga lume. Declarația nu a intampinat nicio obiecție din partea membrilor Senatului.
9. Cerem ca PL- Basarabia si PNL-Basarabia ca forte politice pro-romanesti si pro-unioniste sa găsească modalitatea ca in cel mai scurt timp sa se unească pentru a constitui o forță credibila si reprezentativa a populatiei majoritare romanesti din Basarabia.
Dumnezeu sa ajute națiunea romana sa-și împlinească idealul national al reîntregirii.

joi, 20 septembrie 2012

*Ai cui?*



*Ai cui?*

Ne mai întâlnim din când în când la înmormântări. Din ce în ce mai puțini. Din ce în ce mai bătrâni. Din ce în ce mai nedreptăţiţi.

Mai zilele trecute, în urma sicriului unuia dintre marii militari ai tării,mă salut, fără a ne zâmbi ca de obicei, cu vechiul meu amic T S. Minute în şir păşim reflex, umăr lângă umăr,purtându-ne  fiecare, ca pe o povară,gândurile.

-S-a dus sărmanul... O asemnea personalitate, înmormântată într-un asemenea anonimat... Este mai mult decât nedrept. Nepreţuirea meritelor marilor spirite ale ţării pare a fi boala zilelor noastre. Şi după o vreme, maladia asta ne poate duce la dispariţia, ca popor, din marea carte de istorie a omenirii.

TS vorbea ca pentru sine, cu mici pauze între propoziţii, urmărind
caldarâmul cu privirea fixă.

Eu tac. Nu-mi venea în minte nici o frază care să aprobe ori să contrazică raţionamentul prietenului de o viaţă. După un timp, tot fără a mă privi, continuă, ca şi cum în toată această vreme s-ar fi gândit numai la acest subiect.

-Vezi tu, încet-încet rămânem ai nimănui. Azi, câteva generaţii de
militari, cu bunele şi cu relele lor, descoperă că au fost dezrădăcinaţi.
În numai doi ani le-a fost distrus spiritul de grup. Le-au fost, de facto, luate gradele. Şi au fost deposedaţi de drepturile militare şi civile. Ca niște criminali...Apoi, în mod brutal,  au fost separaţi de instituţia căreia îi aparţineau de drept. Prin maşinaţiuni politice au  fost dezbinaţi, opuși unii altora, şi astfel a dispărut respectul pe care, din totdeauna, ierarhic, şi-l acordau reciproc. Cu orice prilej, la bine sau la rău...

Îi simt glasul tremurând de emoţie. Sau de indignare.

- Un prim-ministru bezmetic şi un preşedinte blestemat au găsit de cuviinţă să distrugă tradiţia de aproape două sute de ani prin care fiecare militar aparţinea armatei sale, din clipa depunerii jurământului de onoare şi până în clipa de pe urmă. Iar atunci, când se despărţea pentru veşnicie de viaţă şi de armată, armata îl cinstea aşa cum se cuvenea, după meritul şi contribuţia sa la edificarea acestei instituţii. Nu este vorba de mine sau de tine, sau de sărmanul Sandu care acum, în uitarea pe care n-o merită, este purtat pe ultimul drum. Este vorba despre dărâmarea, cărămidă cu cărămidă, a unui edificiu etalon pentru oricare stat al lumii, pentru
fiinţarea şi perpetuarea sa. Este vorba de imbecilitate, de
iresponsabilitate. În ultimă instanţă, de trădare! Căci trădare se cheamă atunci când populaţiei aduse la înfometare i se indică drept adversar propria sa armată...

Din nou, nu ştiu dacă să-l aprob ori nu. Din nou, cuvintele nu mi se leagă în propoziţii. Aparent absent, neutru, număr în gând, fără a le urmări şirul, pietrele tocite de pe drumul ce duce spre cimitirul de cartier.

-Ţin minte că, înainte de moarte cu numai câteva zile, Sandu m-a întrebat: 
*"Ai cui? Ai cui mai suntem astăzi?"*  Era îngrozit de gândul că el, ca militar pensionar, nu mai aparţine niciunei entităţi concrete şi nici poporului său.  Militarii rezervişti au fost, în mod nemeritat, părăsiţi de instituția căreia îi dedicaseră întreaga viaţă, renegaţi, urâţi în anumite momente, de chiar ţara căreia îi închinaseră viaţa. Trăise momentul în care Armata îi alungase. Văzuse cum cei spre care fuseseră acum împinşi se fereau de ei ca de ciumaţi, plasându-i în  zone în care niciodată nu se aflaseră: în aria profitorilor. A celor care primesc drepturi fără a le merita. In tagma nesimţiţilor! Şi el, Sandu, Dumnezeu să-l ierte, simțise, pe drept, că a fost rupt de familia sa. Rămas fără de repere, fără de viitor. La voia întâmplării. Sentimentul acesta, al lipsei de apartenență, cred eu, i-a adus sfârşitul mai aproape.

Tace câtva timp. Nu aşteaptă vreun gest din partea mea. Pare, în
continuare, a fi doar el cu gândurile sale.

-Prin voia unui parvenit sau a altuia, astăzi fiecare cetăţean, fie el
brutar, jurnalist ori primar, poate ajunge în numai o zi ofiţer superior
sau general al armatei române. Cu toate drepturile, dar fără nicio
obligaţie. Pentru că nu poţi obliga o ilustră baschetbalistă, colonel peste noapte, să conducă un regiment în luptă. Şi nici pe un binecunoscut realizator de emisiuni televizate, colonel fără o zi de stagiu militar, să elaboreze planul tactic al apărării Diviziei pe aliniamente succesive. Vezi tu, dragă Teo, crudul adevăr este că până şi ei sunt ai cuiva. Sunt coloneii lui Oprea ori, şi mai grav, generalii lui Băsescu... Problema este, ai cui mai suntem noi?

Înmormântarea generalului cu patru stele, om trecut prin război şi prin pace, personalitate care ar fi meritat o statuie în faţa Ministerului  Apărării, a avut loc în linişte. Şi în uitare. Două duzini de foști camarazi, răspândiţi printre crucile modeste ale cimitirului din margine de oraș, îl petrec cu privirea şi i se alătură cu gândul. Atât.

Strâng în pumn batista cu bănuţul prins în colţul înodat şi, parcă abia acum dumirit, mă întreb şi eu, inutil şi deplin retoric: "*Chiar aşa, ai cui mai sunt astăzi pensionarii militari? Dar mâine?"*



*P.S. 1*  Am ezitat câteva luni înainte să public întâmplarea de mai sus, autentică deşi patetică. În cele din urmă, mi s-a părut  firesc s-o
încredinţez cititorilor acestui blog. Nu atât pentru povestea de viaţă,
tristă, aproape comună în zilele noastre, cât pentru pildele ce ar trebui să rămână. Importante, cred eu, pentru fiecare cetăţean responsabil al acestei mult prea încercate ţări.

*P.S. 2* Deşi aş fi dorit, nu am încuviinşarea amicului TS şi nici a
familiei ilustrului general ( nimeni altul decât eroul scrierii *
"Împuşcaţi-ne!"*  să le public numele. Cu toate că ar fi meritat.
 Amândoi.

miercuri, 19 septembrie 2012

Locuri de munca pentru membrii SCMD


Locuri de munca pentru membrii SCMD

Doamnelor si domnilor colegi,

Am facut o intelegere cu patronul unei firme de protectie si paza care isi desfasoara activitatea in judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Dolj. In curand, firma incheie contracte de protectie si paza obiective si in Irak si Emiratele Arabe. Firma va angaja personal numai prin SCMD:

  • ·        Agenti, proveniti din randul jandarmilor disponibilizati si al militarilor angajati pe baza de contract sau alte categorii, carora pregatirea si varsta le permit desfasurarea acestei activitati;
  • ·        Instructori si consilieri, cadre in rezerva, care au desfasurat activitati in teatrele de operatii.
Pentru strainatate este necesar un minim de cunoastere a limbii engleze.

Selectia o va face patronul firmei respective, in functie de CV.

Daca sunt doritori, rugam ca CV-urile sa fie stranse pe filiale si trimise la sediul central al SCMD.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

marți, 18 septembrie 2012

ANUNT IMPORTANT DE LA DEPARTAMENTUL JURIDIC! CITEȘTE SI SPUNE SI COLEGILOR TAI!


Domnilor colegi,
Va rog sa luati masuri de anuntare a membrilor de sindicat care au optat pentru actiunea la CEDO ca in perioada 19-28.09.2012, zilnic intre orele 09.00-13.00 si 14.00-16.00, se pot prezenta la Dep Jur pentru a semna imputernicirea avocatiala. Cu acest prilej se va achita si taxa de 10 pentru pregatirea si expedierea dosarelor la CEDO.
In numele Dep Jur va multumesc pentru sprijinul acordat acestui demers.
 Cu stima deosebita,
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Departamentul Juridic 
Col. (r) Vasile MIHAI
Telefon: 0736301110

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Se înfiinţează o nouă poliţie !!!!!!!!!!!!!


"SE ÎNFIINȚEAZĂ O NOUĂ POLIȚIE "!!!!!!!!!!!!

Atenție! Cei care știți despre ce este vorba, nu râdeți prea tare ca va spargeți capul! Acesta este titlul dat de ziariști nepricepuți din mai toată media , acreditați la Conferința Comitetului Militar al NATO,care a început astăzi la SIBIU ! Asa-i când gonești dupa senzațional și habar nu ai despre ce este vorba !
Vedeți spre exemplu relatarea de la fata locului a REALITĂȚII .NET.
COSTEL GĂLĂȚEANU

"Întrebat de jurnalişti dacă în întâlnirile cu oficialii NATO va ridica problema Poliţiei aeriene române, ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a spus că nu, pentru că "deciziile privind planificarea apărării, inclusiv planificarea operaţiilor în spaţiul aerian, sunt decizii naţionale". "Deciziile privind planificarea apărării, inclusiv planificarea operaţiilor în spaţiul aerian, sunt decizii naţionale. Din punct de vedere al Poliţiei aeriene, având în vedere capabilităţile limitate pe care le avem, mă refer la numărul de avioane, avioane care se apropie de sfârşitul ciclului de viaţă, avem provocări în sensul acesta şi să sperăm că vom lua o decizie politică în timp foarte scurt, ca să nu înregistrăm deziluzii şi să nu ne pierdem credibilitatea. Adică să fim în măsură să ne asigurăm misiunile de poliţie aeriană pe întreg spaţiul aerian al ţării. În acest moment avem două avioane care sunt în lucru la Avioane Craiova pentru a le îmbunătăţi ciclul operaţional", a afirmat Dobriţoiu.
El a făcut aceste declaraţii la Sibiu, unde sâmbătă dimineaţă a început Conferinţa Comitetului Militar al NATO, la care participă şefii apărării din cele 28 de ţări membre ale Alianţei şi alţi aproximativ 300 de oficiali.
Lucrările au fost deschise de preşedintele Comitetului Militar al NATO, general Knud Bartels, şi de ministrul român al Apărării, Corneliu Dobriţoiu.
Şefii apărării din cele 28 de ţări membre ale NATO vor discuta la Sibiu despre operaţiile Alianţei aflate în desfăşurare, precum şi aspecte-cheie de pe agenda organizației."

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/se-infiinteaza-o-noua-politie_1009049.html#ixzz26ZdvAjCi

vineri, 14 septembrie 2012

14 .09.2012 ATENȚIE! ANUNȚ IMPORTANT DE LA DEPARTAMENTUL JURIDIC ! CEI IN CAUZA ,CONFORMAȚI-VA !

14 .09.2012 ATENȚIE! ANUNȚ IMPORTANT DE LA DEPARTAMENTUL JURIDIC ! CEI IN CAUZA ,CONFORMAȚI-VA !
Buna dimineata!
Stimati colegi, in cursul zilei de ieri, 13.09 a.c., Casa de avocatura Gilca&Vasiliu ne-a transmis tabelul din atas, cu rugamintea sa anuntam membrii de sindicat care figureaza in acesta sa se prezinte la SCMD (la Dep Jur sau la filiale) si sa semneze imputernicirile necesare catre conducerea sindicatului. Imputernicirile sunt cerute de catre instanta de judecata (TMB sau CAB), deoarece lipsesc din dosare. Aceasta solicitare a instantei este sub conditia unei eventuale sanctiunii (de ex. amanarea sau suspendarea judecatii) in privinta celor care nu dau curs solicitarii.
In consecinta, am rugamintea sa-i contactati pe colegii nostri si sa-i anuntati despre acest lucru. Eu am sa postez tabelul (fara cnp si nr de telef) pe site-ul Dep Jur. Data pana la care trebuie sa semneze imputernicirea este direct legata de primul termen de judecata care urmeaza in dosarul respectiv, respectiv 5-7 zile in devans, pentru a avea timpul fizic necesar sa transmitem documentele la avocati.
Cu multumiri pentru contributia dumneavoastra,
 
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Departamentul Juridic 
Col. (r) Vasile MIHAI
Telefon: 0736301110

TABEL NOMINAL
CU MEMBRII SCMD CARE NU AU IMPUTERNICIRI IN DIFERITE DOSARE AFLATE IN INSTANTA
TABEL NOMINAL
CU MEMBRII SCMD CARE NU AU IMPUTERNICIRI IN DIFERITE DOSARE AFLATE IN INSTANTA

NUME PRENUME
sectorscmd
filialascmd
nr dosar tribunal
Duligă Dumitru
1

10845/3/2011
Dumitrache Florin
Ilfov

10845/3/2011
Dumitru Mariana
3
1
10845/3/2011
Blăjuţ Ioan
4
1
10709/3/2011
Costache Tiberiu
3
1
10818/3/2011
Ceserean Petrişor
4
1
10777/3/2011
Chira Suzana
1
1
10777/3/2011
Goghie Carol
4
1
10730/3/2011
Iancu Ion
4
1
10858/3/2011
Rogojanu Constantin
2
3
14679/3/2011
Rusen Constantin
Ilfov

14679/3/2011
Fălcuşan Cornel
4
1
10762/3/2011
Anastasiu Cristian-Costin-Radu
1
1
14846/3/2011
Chiriac Viorel
4
1
14787/3/2011
Burada Dumitru
1

11888/3/2011, 8543/3/2012
Irimescu Mihaela
1
1
14664/3/2011
Zamfirescu Costin
6
1
14626/3/2011
Zice Georgeta-Octavia
1
4
14626/3/2011
Enache Marian
Ilfov

14916/3/2011
Cioacă-Mic Victor
4
1
14646/3/2011
Voinea Săndel
6
1
12178/3/2011
Volonci Corneliu
3
2
12178/3/2011
Zafiescu Ion
6
1
12178/3/2011
Zavate Ion
1
1
12178/3/2011
Dumbravă Spiridon
1
1
14925/3/2011
Dumitraşcu Ioan
4
1
14925/3/2011
Dumitrescu Corneliu
5
2
14925/3/2011
Tolontan Vasile
4
1
10853/3/2011
Câinaru Victor
4
1
14708/3/2011
Humă Valentin
2
2
10808/3/2011
Hurubaş Gelu-Cornel
6
1
10808/3/2011
Iana Puiu
1
1
10808/3/2011
Ciocodei Lucian-Ion
4
1
10875/3/2011
Mocanu Constantin-Viorel
6
1
23212/3/2011
Bălan Alexandru
6
1
10843/3/2011
Bălăiţă Vasile
3
1
10843/3/2011
Papadache Măndica
3
2
14807/3/2011
Pascu Lucian
6
1
14807/3/2011
Ilie Camelia-Georgeta
4
1
10745/3/2011
Pleşa Elena-Adela
Ilfov

12165/3/2011
Popa Adriana
Ilfov

12165/3/2011
Chirea Niculae-Cristian
1

12181/3/2011
Ronea Virgil
3
1
10722/3/2011
Georgescu Daniela
4

10704/3/2011
Geroşanu Marin
6
1
10704/3/2011
Gheorghe Corneliu Iulian
2
2
10704/3/2011
Vasile George
4
1
14653/3/2011
Toboşaru Ion-Dan
1
1
12191/3/2011
Todoran Ilie
1
1
12191/3/2011
Olteanu Ionel
5
2
17625/3/2011
Spoială Constantin Dorinel
5
2
17625/3/2011
Bratu Constantin
1
4
14740/3/2011
Brînaru Ion
6
1
14740/3/2011
Dumitru Ion
2
2
14650/3/2011
Bogdan Bica
1
1
10809/3/2011
Popa Ion
1
1
14703/3/2011
Derscanu Constantin
5
2
12183/3/2011
Leluţiu -Lemak Ştefan-Emil
1
4
10700/3/2011
Leonescu Alexandru
3
1
10700/3/2011
Nicolae Ioan
5
2
12166/3/2011
Nistor Valentin
5
2
12166/3/2011
Oborocea Vasile
5
2
12166/3/2011
Neaţă Adriean-Mihail
6
1
10735/3/2011
Pahomi Gheorghe
6
1
14791/3/2011
Alecu Aurelia
5

12244/3/2011
Alexandru Dumitru
5
2
12244/3/2011
Atanasiu Dan
5

12244/3/2011
Cornea Dumitru-Marian
4
1
14813/3/2011
Banica Ionel
5
2
12201/3/2011
Bălăianu Dorel-Ion
5
2
12201/3/2011
Chirica Emilian
6
1
10870/3/2011
Popescu Emil
6
1
12212/3/2011
Feraru Gheorghe
6
1
14699/3/2011
Florea Vasile
4
1
14699/3/2011
Joiţa Florea
6
1
14655/3/2011
Angelescu Nony
1
1
10599/3/2011
Olteanu Gheorghe-Sorin
3
1
12139/3/2011
Oniţoiu Cristian
Ilfov

12139/3/2011
Oprea Neculai
4
1
12139/3/2011
Pârşe Gheorghe-Pompiliu
1
1
10767/3/2011R
Georgescu Dorin-Bogdan
1/PH

15188/3/2011
Georgescu Valentin-Adrian
3
1
15188/3/2011
Morar Petru
3/PH

15188/3/2011
Palea Vasile
1

10771/3/2011
Marton Iosif
6
1
10817/3/2011
Mateescu Gheorghe
6
1
10817/3/2011
Georgescu Călin-Dumitru
1
4
14702/3/2011
Guţă Marian
4
1
14726/3/2011
Tăvărlau Eugenia
6
1
12195/3/2011
Ţecu Victor-Aurel
1

12195/3/2011
Cojocaru Cristea
1
4
14798/3/2011
Cojocăriţă-Condeescu Primavera Mihaela
3
1
14798/3/2011
Muntean Anatolie
5
2
14763/3/2011
Năstase Nicolae
3
1
14763/3/2011
Orb Ioan
6
1
14758/3/2011
Panait Valeriu
6
1
14758/3/2011
Matei Elena
3
1
10855/3/2011
Matei Mihai
1
4
10855/3/2011
Ciobanu Ilie
6
1
10874/3/2011
Hărădău Dumitru
4
1
17703/3/2011
Culcea Ilie
6
1
14954/3/2011
Florescu Dănuţ
3
1
10757/3/2011
Cozianu Doru
6
1
14884/3/2011
Diţu Ionel
Ilfov
Ilfov
14730/3/2011
Dobriţă Petru
2
3
14730/3/2011
Drăgan Andrei-Gheorghe
1
4
14730/3/2011
Ilena Iulieta
5
2
14938/3/2011
Vişoiu Gheorghe
3
1
14754/3/2011
Vişoiu Ruxandra Nicoleta
3
1
14754/3/2011
Badea Cristian
6
1
14950/3/2011
Ionescu Liviu
3
1
10772/3/2011
Dumitrescu Mircea
5
2
12186/3/2011
Niculae Ghiorghe
1
4
10640/3/2011
Moţiu Mircea-Augustin
3
1
14978/3/2011
Munteanu Ioan
2
3
14978/3/2011
Liţă Petre
2
1
14720/3/2011
Luncaşu Vasile
6
1
14720/3/2011
Mocanu Marinică
4
1
10714/3/2011
Sandu Eleonora
1
4
12146/3/2011
Mihai-Stan Dănuţ
4
1
14603/3/2011
Minculete Anca
3
1
14603/3/2011
Sonea Teodor-Vasile
1
1
14824/3/2011
Soţu Valeriu
1
1
14824/3/2011
Stămescu Anghel
2
1
14824/3/2011
Şomoghi Vasile
4
1
14824/3/2011
Breşfelean Ecaterina
3
1
14868/3/2011
Budea Vasile
1
4
14868/3/2011
Bulgăreanu Vasile
5
2
10861/3/2011
Paraschiv Pompiliu
5
2
12167/3/2011
Pănciulescu Petre
5
2
12167/3/2011
Voiculescu Doina Ecaterina
3
1
5157/3/2012
Tudor Alexandru-Dan
1
1
12208/3/2011
Tudorache Roxana-Maria
1
1
12208/3/2011
Tudoran Eugenia
1
4
12208/3/2011
Albu Cornel
6
1
17733/3/2011
Anghel Corina-Mariana
4
1
17733/3/2011
Bălan Lucian
4
1
17733/3/2011
Ardeleanu Sorin
1
1
16245/3/2011
Bălăeţ Constantin
5
2
16245/3/2011
Cojocaru Gheorghe
6-c

16245/3/2011
Nicolae Ion
1
1
16245/3/2011
Pricină Dumitru
6
1
16245/3/2011
Pricină Valeriu
Ilfov

16245/3/2011
Haranguş Gina
6
1
14855/3/2011
Chiru Anghel
1
4
10872/3/2011
Cimpoeaşu Floarea
6
1
10872/3/2011
Hognoj Grigore
1
1
10795/3/2011
Hognoj Liviu-Grigore-Dan
1
1
10795/3/2011
Hordoan Ion
Ilfov

10795/3/2011
Pandelescu Arpad-Niculae
1

12161/3/2011
Papa Ion
1

12161/3/2011
Pârvulescu Emil
4
1
12161/3/2011
Popescu Fulger
1
1
12170/3/2011
Popescu Radu
3
1
12170/3/2011
Balan Grigore
6
1
10732/3/2011
Bălan Valeria
2
3
10732/3/2011
Păun Stelică
6
1
12157/3/2011
Adrian Catinca-Elena
6
1
14641/3/2011
Amuza Floarea
5
2
14641/3/2011
Amuza Octavian-Ioan
5
2
14641/3/2011
Vancea Venera
1
4
14632/3/2011
Aldea Andrei-Eugen
5
2
10761/3/2011
Spandonide Mariana
4

12138/3/2011
Vlad Gheorghe
5
2
14642/3/2011
Vladu Teodor
3
1
14642/3/2011
Voicicovschi Novaro
6
1
14642/3/2011
Gavrila Ion
3

10708/3/2011
Gavrilă Petre
4
1
10708/3/2011
Moldoveanu Dumitru
4
1
12163/3/2011
Mucica Nicolae
5
2
12163/3/2011
Matei Alexandru
5
2
14903/3/2011
Sandu Dumitru
5
2
14591/3/2011
Timoftei Stelian
6
1
14613/3/2011
Toma Aurică
Ilfov
Ilfov
14613/3/2011
Tomescu Mihail
3
2
14613/3/2011
Rusu Ion
5
2
14865/3/2011
Sâmbotin Horaţiu Liviu
6
1
14865/3/2011
Rădulescu Ana-Veronica-Cordelia
1
1
12152/3/2011
Rădulescu Nicolae
3
2
12152/3/2011
Belu Dan
3
2
10706/3/2011
Sava Ilie
4
1
10751/3/2011
Savu Dan
4
1
10751/3/2011
Ioniţă Vasile
1

12199/3/2011
Iosif-Toma Marian
1
1
12199/3/2011
Botea Aurel
4
1
14705/3/2011
Alistar Constantin
5
2
17622/3/2011
Cojocaru Dumitru
5
2
17622/3/2011
Aldea Nadia
5
2
10860/3/2011
Alexe Ion
3
1
10860/3/2011
Ţuţuianu Vasile
6
1
14620/3/2011
Toma Mircea
Ilfov

10737/3/2011
Toma Zaharia
2
1
10737/3/2011
Trandafir Costică
1
3
10737/3/2011
Constantinescu Elena Victoria
6
1
14803/3/2011
Calotă Mihaela
4
1
10789/3/2011R
Calotă Valentin
4
1
10789/3/2011R
Calotescu Marian
1
1
10789/3/2011R
Petrea Gheorghe
3
2
14806/3/2011
Piţigoi Elena
4
1
14806/3/2011
Stoica Ionel
2/PH

15184/3/2011
Noja Maria
3
2
14849/3/2011
Răsuceanu Gheorghe
1
1
10719/3/2011
Mitrea Minu
1
1
14728/3/2011
Mitroi Gheorghe
6
1
14728/3/2011
Magazin Ovidiu
Ilfov

14861/3/2011
Despa Dumitru
1
1
10699/3/2011
Diaconescu Grigore-Ovidiu-Răsvan
2
3
10699/3/2011
Roşescu Traian
4
1
14839/3/2011
Mareş Marin
4
1
12160/3/2011
Sandu Bogdan-Sorin
4
1
17764/3/2011
Vasile Dragoş-Bogdan
Ilfov

12171/3/2011
Uidilescu Nicuşor
3
1
12209/3/2011
Dinu Sabinel
6

12180/3/2011
Pricop Livia
1
1
12140/3/2011
Mirică Gheorghe
5

12162/3/2011
Dumitru Vasile
5
2
17627/3/2011
Vizireanu Nicolae
3
1
12177/3/2011R
Voicu Ionel
6
1
12177/3/2011R