duminică, 9 februarie 2014

DOAMNA MINISTRU MARIANA CAMPEANU NE COMUNICA STADIUL ELABORARII LEGII PENSIILOR MILITARE:

Sursa: ROMANIA TV, emisiunea EDITIE SPECIALA cu Denisa Popescu din 08.02.2014,ora 20:00

                           Sambata, 08.02.2014, ora 20:00, la ROMANIA TV, in emisiunea EDITIE SPECIALA cu Denisa Popescu, dl.Mircea Dogaru a intrebat-o pe d-na ministru Mariana Campeanu, daca in luna martie se va dezbate in parlament Legea pensiilor militare, la pachet cu celelalte acte normative specifice militarilor, asa cum s-a angajat USL in campania electorala.

      Iata dialogul intre participantii la emisiune:
D-na ministru Campeanu: In legatura cu o legislatie care sa separe din nou sistemele, sau o lege la care va referiti, odata trebuie sa hotarasca Parlamentul si sistemul militarizat din care faceti parte, iar pe de cealalta parte societatea trebuie sa hotatarasca: dam pensii speciale  sau nu.  Aici lucrurile trebuie rezolvate de societate nu de ministru.
Dl.Dogaru: Trebuie referendum pentru a reveni la normalitate, in situatia cand a doua zi dupa ce ati venit  la putere ati spus ca abrogam legea criminala a  Robertei Anastase. Imi pare rau!.
D-na Stanca Constantinescu, reprezentanta pensionarilor din Cluj,aflata in platou prin telefon: Trebuie legi unitare la pensii, nu speciale. Legi unitare……..
In continuare dl. Dogaru explica de ce este fireasca o lege speciala pentru pensionarii din sistemul de siguranta nationala.

In concluzie mai trebuie sa asteptam………….. DREPTATEA PANA LA CAPAT promisa de actuala putere.

(Transcript realizat dupa emisiunea  EDITIE SPECIALA cu Denisa Popescu ora 20:00, de la minutul 19, secunda 02 in continuare).