vineri, 10 octombrie 2014

COMUNICAT

La solicitarea domnului Viceprim ministru Gabriel OPREA, Ministerul Apararii Nationale A PREGATIT SI VA INAINTA UN RAPORT PRIMULUI MINISTRU AL GUVERNULUI ROMANIEI, prin care se prezinta oportunitatea solutionarii problemei recuperarii sumelor abuziv retinute de Guvernul Boc timp de 21 de luni.
Raportul, finalizat de Directia Financiara si Casa Sectoriala de Pensii, va fi inaintat Primului ministru si prevede POSIBILITATEA recuperarii sumelor retinute ( 105 mil. lei la nivelul ministerului apararii).
Este un pas deosebit facut la initiativa unui „mic grup de membri SCMD din provincie” care, „in baza unei pilepusa telefonic”, a avut ”tupeul” sa solicite un dialog cu reprezentantii Guvernului pentru prezentarea punctelor de vedere ale unor rezervisti ce considera ca masurile extremiste sunt de domeniul trecutului.
Putem sa-l informam pe col.(r.) Dogaru ca, ACEL MIC GRUP, NU A FOST TIMIS LA PLIMBARE CI A DIALOGAT, NU A URLAT IN GIGAFOANE IMPOTRIVA PARLAMENTULUI TARII SI A GUVERNULUI, CI A SOLICITAT MASURI PENTRU REMEDIEREA ILEGALITATILOR COMISE DE FOSTA GUVERNARE, SI REZULTATELE SE VOR VEDEA.
Doresc sa multumim domnului Viceprim ministru Gabriel OPREA pentru interesul manifestat fata de rezolvarea problemelor pensionarilor militari, a rezervistilor din intregul sistem de aparare, ordine publica si siguranta nationala si, in special de promptitudinea demonstrata de factorii implicati in solutionarea acestor probleme, la solicitarea domniei sale.
Totodata, implicarea doamnei Primar Olguta VASILESCU se constituie intr-un exemplu de respectare, de catre parteneri, a prevederilor protocoalelor incheiate de filialele SCMD si nu un motiv de critica, pentru adversarii sai politici, sprijiniti (o spunem cu parere de rau ) de catre unii membrii ai SCMD (fie ca sunt fondatori, creatori, inventatori ai mersului pe jos, etc.)
Cred ca este timpul sa ne regandim pozitia fata de viitorul SCMD, SA REPUNEM SINDICATUL PE POZITIA CASTIGATA PRIN LUPTA CORECTA, NU PRIN MANIPULARE SI MINCIUNA.
CRED CA ESTE TIMPUL CA CEI CARE AU CONSIDERAT SI CONSIDERA SCMD, CA O AFACERE DE FAMILIE, SA-SI REVIZUIASCA ACTIVITATEA SI ACTIUNILE SI SA SE SUPUNA STATUTULUI SI LEGII.

                    Vicepresedinte coordonator al
              filialelor din Bucuresti si judetul Ilfov
                     Presedintele Filialei Sector 6

                        Col.(r.) Marian TUDOR