marți, 7 octombrie 2014

INFORMARE PRIVIND:


ÎNTÂLNIREA DE LA M.A.I. CU
DOMNUL VICEPREMIER GABRIEL OPREA, ÎNTÂLNIRE 
INIŢIATĂ DE B.Op. AL FILIALEI 1 CRAIOVA

În data de 06.10.2014 reprezentanţii Filialei 1 Craiova împreună cu Vicepreşedintele SCMD pentru zona Bucureşti - Ilfov au participat la o întâlnire, informală, la sediul M.A.I., cu domnul Vicepremier Gabriel OPREA.
Pe timpul discuţiilor reprezentanţii SCMD au solicitat informarea domnului Prim Ministru cu problemele pensionarilor militari din cadrul sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în principal problema stadiului elaborării LEGII pensiilor militare dar şi problemele legate de recuperarea sumelor reţinute abuziv de către guvernarea Boc.
 Răspunsurile la problematica abordată au demonstrat preocuparea guvernului pentru găsirea soluţiilor optime, precum şi implicarea, directă, a domnului Vicepremier Gabriel OPREA în soluţionarea problemelor militarilor activi, în rezervă şi retragere din întregul sistem de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.
Activitatea desfăşurată demonstrează, încă o dată, faptul că DIALOGUL, este soluţia pentru îndeplinirea scopului şi obiectivelor SCMD.
Acţiunile extremiste au contribuit şi contribuie la marginalizarea SCMD, la pierderea încrederii membrilor de sindicat în capacitatea sindicatului de a coaliza forţele necesare luptei pentru a ne păstra identitatea şi respectul societăţii.
            Elemente tehnice, de amănunt ale întâlnirii, vor fi prezentate în şedinţa CNR 2014.

         PREŞEDINTELE FILIALEI 1 CRAIOVA
                 Col. (r.) Ioan Mişu NAON
       PREŞEDINTELE FILIALEI SECTOR 6 BUCUREŞTI
VICEPREŞEDINTE PENTRU ZONA BUCUREŞTI ŞI ILFOV
                  Col.(r.) Marian TUDOR

Precizare
În totală contradicție cu afirmațiile făcute de Președintele interimar al SCMD, dl.col.r. Mircea Dogaru, pe postul de televiziune Romania TV, în emisiunea din dimineața zilei de 07.10.2014, referitoare la dialogul avut cu reprezentanții Guvernului, precizăm că întâlnirea informală de la sediul MAI din data 06.10.2014 cu Vicepremierul Gabriel Oprea s-a constituit ca răspuns la solicitarea Filialei 1 Craiova din data de 05.10.2014 (vezi Solicitarea postată pe această pagină în data de 07.10.2014), adresată Primului ministru, de a se întâlni cu reprezentanți ai SCMD.
               Președintele Filialei sector 6 a SCMD
           Vicepreședinte pentru zona București-Ilfov               
                              Col.r. Marian Tudor