vineri, 24 octombrie 2014

Stimati camarazi,

25 Octombrie, ZIUA MILITARILOR !
 ZIUA CELOR CARE S-AU JERTFIT PENTRU CA ROMANIA SA EXISTE, REPREZINTA ZIUA TUTUROR MILITARILOR ACTIVI SI IN REZERVA  DIN INTREGUL SISTEM DE APARARE, ORDINE PUBLICA SI SIGURANTA NATIONALA.
La ceas de sarbatoare sa depunem o coroana de flori in memoria inaintasilor nostri.
Sa venim cu un buchet mare de flori, de urari de mari realizari, impliniri si de ganduri bune, de sanatate, de fericire si de prosperitate!.
Sa traiasca in pace si armonie familiile noastre .
Sa traiasca  fericiti  copiii si nepotii nostri, cei care speram sa ne urmeze crezul in tara si demnitate, in respectul fata de traditii si al datoriei militare fata de patrie!!!
         MEMBRII  FILIALEI SECTOR 6 BUCURESTI  ADRESEAZA SINCERE URARI DE SANATATE SI VIATA LUNGA TUTUROR COLEGILOR DIN , INCERCATUL, SCMD, TUTUROR CELOR CARE, DE-A LUNGUL VIETII AU SLUJIT , CU CINSTE SI ONOARE, SUB DRAPELUL ROMANIEI .
          DORIM SA TRANSMITEM URARI DE SANATATE SI SUCCESE
 doamnelor si domnilor militari activi si in rezerva, colegilor nostri civili care, impreuna cu noi, au lucrat si lucreaza in Armata Romaniei!
          SA SPERAM, IMPREUNA, CA VIITORUL VA ADUCE LINISTE SI MULTE BUCURII CELOR CARE AU SLUJIT TARA SI CARE LA CEAS ANIVERSAR SE INCLINA CU Onoare, Respect si Mandrie in fata ARMATEI ROMANIEI.
LA MULTI ANI, ARMATEI ROMANIEI !


BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SECTOR 6 BUCURESTI