vineri, 31 ianuarie 2014

DEZAPEZIREA LA ROMANI - DE LA STUPIDITATE LA IDIOTENIE ! SI MAI E LOC SI PENTRU NESIMTIRE !

Sursa:http://r-26500.blogspot.ro/2014/01/despazirea-la-romani-de-la-stupiditate.html

Tabolul 2014 al deszapezirii in Romania! Cateva mii de militari deszapezesc gratis, cateva milioane de cetateni asista operatiunile privind telenovele la TV, si cativa ciumpalaci politici si media ofera sfaturi!

Este ceva care nu e adevarat? Daca are cineva dileme cu afirmatia "deszapesesc gratis", este invitat sa (re)citeasca L. nr. 284/2010 (a salarizarii unitare).  Cel mai prost platiti cetateni din Romania, sunt militarii! L. nr. 284/2010 (a salarizarii unitare) i-a facut le misto egali la salarizare cu alti cetetani, cica dupa criteriul "remuneratie egala pentru o munca de valoare egala". Apoi, aceeasi lege si-a batut joc de ei, intrucat la toti oamenii muncii "remuneratia egala pentru o munca de valoare egala" este calculata pt. un volum de munca de 8 ore/zi si 40 de ore pe saptamana, cu exceptia militarilor care sunt obligati sa presteze pentru aceiasi bani precum cetatenii cu care sunt egalizati, o munca ce poate ajunge insa la un volum de 24 de ore pe zi si 7 zile din 7. Iar in aceste zile chiar ajunge la 24 de ore pe zi si 7 zile din 7. Pana si politistii s-au orientat, asa ca si ei au salarii egale cu militarii, dar politistii le castiga la "zile lucratoare", doar militarii la "zile calendaristice". Diferentele nu sunt doar semnificative, ci esentiale si ascund cum in umbra unei legislatii declarata doar de uniforma ca fiind "unitara", militarii romani sunt luati efectiv de "fazani". [Anexa nr. VII, Cap. 2, Sectiunea a-2, art. Art. 92 (1) "Cuantumul zilnic al soldei lunare cuvenite personalului militar se determină prin raportare la numărul zilelor calendaristice corespunzătoare fiecărei luni a anului"]. Luati de fazani, nu doar de toti politicienii incepand cu Boc si terminand cu Ponta, si pana la urma de intreaga societate. Cu dovezi!

In contextul deszapezirii se intampla astfel! In afara de militari, mai participa si angajati ai C.N.A.D.R., si angajati ai unor primarii si alte persoane/institutii. Dar nimeni, absolut nimeni nu lucreaza si nici nu poate fi lucrat sa lucreaza pt. aceeasi remuneratie mai mult de 8 ore/zi si 40 de ore pe saptamana. Decat militarii care oricat ar lucra, au tot aceleasi lefuri. Tot in practica, se intampla astfel. Angajatii C.N.A.D.R., ai primariilor, precum si alte persoane/institutii lasa lopata la ora 15.30, si apoi decat sa lucreze gratis, merg la al 2-lea serviciu sa mai castige un ban acolo, un plus de contributivitate la pensie, ceva! Sunt insa din ce in ce mai multi militari care si ei au al 2-lea serviciu, intrucat viata e scumpa pt. oricine. Militarii nu mai pot insa sa mearga la al 2-lea serviciu, fiind obligati sa stea la lopata gratis. Adica, isi pierd si al 2-lea serviciu. Si toate astea, pentru ce?

In ceea ce priveste afirmatia cu milioanele de cetateni care se uita la TV in timp ce zapada le acopera casele si masinile! E o realitate si inca foarte crunta! Cei mai multi romani au uitat sa puna mana pe lopata. Asteapta interventia unor servicii despre care este dovedit ca nu functioneaza. Aici apar cateva probleme legate si de militari. Un vicepremier pe numeDragnea - a ajuns sa dea dispozitie militarilor sa intervina inclusiv pe proprietatile private. Dar vicepremierul Dragnea - nu stie ca pe langa cazurile bineintemeiate pt. a interveni pe proprietate privata (extrem de putine sunt intemeiate - doar in cazul oamenilor cu adevarat imobilizati), exista si o alta latura a lucrurilor care demonstreaza ca indicatia vipremierului incurajeaza lenea privata. Intr-un an oarecare, intr-un orasel oarecare, a fost o viitura. Apele si noroaiele au intrat in supermarketuri, in alte magazine mai mari sau mai mici. Armata a primit ordin sa rezolve problema si pentru proprietatea privata.  Adica sa descongestioneze supermarketurile. 24 de ore, 48 de ore, 72 de ore de dat la pompe si noroi cu lopata. Cu militari uzi leoarca si pe jumatate congelati. Merge la militari. Dar ca militar iti mai este si foame. Macar dupa 24 de ore. Pt. a nu intrerupe interventia, gasesti o solutie din mers. Adica sa cumperi ceva din supermarketul pe care tocmai il descongestionezi gratis. Un corn, niste covrigi, militarii nu sunt pretentiosti. Raspuns si reactie de de proprietar de proprietate privata: "- Ne pare rau, dar nu se poate! Nu ne functioneaza casele de marcat!". De parca nu putea sa ne ia banii pe un caiet si apoi  sa rezolve cu contabilitatea. Bineinteles ca proprietarul supermarketului nu avea timp nici sa dea la lopata alaturi de militari. Exemplul nu e singular! Alt caz! IGSU intervine sa inlature un copac prabusit. Tot pe proprietatea privata. Cu mainile goale, asa este dotarea. Copac care nu poate fi clintit in ciuda tuturor eforturilor echipei de interventie. Ar mai trebui doar un zvacnet sa fie clintit, dar nimeni din jur nu se ofera sa ajute cu nimic, ci fie asista pasiv, fie proprietarii isi vad linistiti de treburile lor de zi cu zi. Ba mai sunt cetateni care mai fac si misto! Asa ca vicepremierulDragnea nu a facut decat sa incurajeze nesimtirea dand dispozitie militarilor sa intervina pe proprietatea privata. In acest ritm, militarii vor ajunge sa fie solicitati si sa traga apa la WC, sa duca gunoiul sau sa schimbe si pampers-ii copilului vreunei mamici plecate la vreun salon de fitness pt. refacerea siluetei. Dar de ce sa nu faca aceste lucruri membrii partidului lui Dragnea, ei unde sunt in astfel de momente?

Cu ciumpalacii jurnalisti politici, analisti politici si alte profesii din astea inutile, n-ar trebui multe explicatii! In loc sa puna mana pe lopata, ne ofera sugestii si gargara cu un laptop in fata. Si isi imagineaza cum ar trebui sa facem, cand ei nu sunt capabili sa isi indeparteze nici zapada de pe propria masina. Isi imagineaza probabil ca ar trebui sa fie ca in jocurile video care le-au format educatia, si sunt derutati ca atunci cand dau click pe mouse intre 2 fumuri de marijuana,  zapada tot nu dispare nici de masina, nici de pe sosele. 

Oamenii politici? Realitatea demonstreaza ca daca in Romania n-ar mai fi partide si televiziuni politice, tara asta chiar ar misca ceva. S-au infiintat comitete de urgenta si alte organisme cu titluri pompoase. Ministrii au intrat in acelasi comitet.Ramona Manescu experta  in deszapeziri dupa cum se observa pe drumuri, ajutata de vicepremierul Oprea - alt expert in deszapeziri. Prima privea in gol, dar Oprea a salvat situatia. "- Iesim cu tancurile si TAB-urile". Misto, chiar artistic, dar tancurile si TAB-urile sunt masini de lupta, nu utilaje de deszapezire. Eventual, pot transporta persoane cu lopeti acolo unde nu ajunge Logan-ul, dar nu deszapezesc. Ba mai mult, tancurile cu senilele neprotejate de mansoane de cauciuc, mai fac si cratere in asfaltul care oricum e turnat asa cum e. Iar cu mansoane de protectie, oricum nu pot inainta! Deci in urma tancurilor, urmeaza alte asfaltari la primavara! Ca sa nu mai discutam de faptul ca Politia poate amenda iar Armata pt. faptul ca senilatele nu au voie sa circule pe drumurile publice. Nu este o gluma! Au fost cazuri la astfel de interventii cand armata intervenea, iar politia o amenda pt. ca autovehiculele nu aveau roviniete, fondurile armatei fiind epuizate. Dar parca mai conteaza toate minunile astea? Impresia conteaza! Oprea si-a tras tricou negru in loc de cravata, deci e de actiune! Fix Rambo de Dambovita, deci stie ce face!

Comitetele de la primarii? Parca nu cunoastem! Da! Se aduna toti functionarii. La cafele si telenovele. Nu au cu ce interveni si nici nu se agita. Daca apare de undeva vreun pluton de militari degerati in carlinga vreunui camion, le iese cineva in intampinare si le arata ulitele care trebuie descongestionate in prima urgenta. Si care de regula, sunt strazile functionarilor primariilor - restul nu mai conteaza. Apoi, ii lasa pe militari in plata Domnului si revin la cafele. La prefecturi - e tot ca la la primarii, dar la o scara mai mare. 

Materialul de fata, are si o tinta directa! Pt. vicepremierul Oprea, ministrul Dusa si ministrul muncii - M. Campeanu! Si chiar pt. premierul Ponta care a promis multe militarilor si a mintit la fel de mult. Tratamentul acordat militarilor romani a depasit deja limitele suportabilitatii. Nu este greu sa observe ca militarii activi sunt platiti la zile calendaristice fiind "trasi in piept" in stil barbar de legea salarizarii. Daca nici in aceste zile nu actioneaza cu nimic pt. a reda militarilor romani o mimima compensatie in raport de inechitatile care li se intampla, cei 4 intra intra definitiv in "haznaua" politica a istoriei alaturi de Basescu si Boc. Acea minima compensatie este legea pensiilor militare care va rezolva in acelasi timp si drama celor 30 000 -40 000 de militari romani in rezerva, tarati prin tribunale de 4 ani si care va continua. Rezervisti care de maine maine pot fi obligati sa actioneze cot la cot alaturi de militarii activi. Nu numai la deszapeziri, ci si la razboi. 

Morala tabloului general! Pare sa nu aiba legatura cu materialul, dar are. Din surse verificate, la referendum vor merge 3 proiecte de constitutie. Despre unul se cunoaste ceva, celelalte 2 vin din umbra. Legal. Problema este ca ultimele 2 deranjeaza enorm clasa politica, de aceea a fost stopata si revizuirea Constitutiei. Ambele au sanse sa fie votate de popor, surclasand pe cel lansat de clasa politica actuala Dar, daca tot sunt 3 proiecte, este loc si pt. al 4-lea! Acela prin care garantul noii Constitutii agreate de popor sa fie Armata. Ca in Turcia! Cum 80% din populatie acorda incredere Armatei, surpriza care in fapt se incadreaza in cele 80 procente creditare a Armatei de catre populatie, este ca populatia chiar va agrea un astfel de proiect. Legal. Si e perfect democratic. Din cate se observa, Romania in forma politica actuala si cu Constitutia actuala, nu mai are oricum nicio sansa de supravietuire. Si nici militarii romani Deci, merita sa intre in dezbatere si al 4-lea proiect! Pana atunci, cateva mii de militari vor deszapezi tot gratis, cateva milioane de cetateni vor incuraja  operatiunile tot privind telenovele la TV, si aceiasi ciumpalaci politici si media vor oferi tot sfaturi!.

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

ANIVERSAREA A 40 DE ANI DE LA ABSOLVIREA SCOLII MILITARE DE OFITERI ACTIVI "NICOLAE BALCESCU" - PROMOTIA 1974, ARMA INFANTERIE,



Colegul nostru  Ion  Brancoveanu ne comunica:

Subject: Re: REVEDERE-cu rugămintea de a anunța.  Date: Sat, 25 Jan 2014 00:43:30 -0800 (PST) From: Ioan BRINCOVEANU ioan_brincoveanu@yahoo.com  Reply-To: Ioan BRINCOVEANU ioan_brincoveanu@yahoo.com To: undisclosed recipients: ;

Intrucat am primit acest anunt cu rugamintea de a informa pe cei care pot anunta pe fostii absolventi ai acestei institutii de acum 40 de ani, imi fac datoria camaradereasca de a apela si la dumneavoastra in acest scop!

ANUNT IMPORTANT!
Comitetul de initiativa constituit pentru organizarea Aniversarii a 40 de ani de la absolvirea Scolii Militare de Ofiteri Activi "Nicolae Balcescu" - promotia 1974, arma infanterie, transmite invitatia de a ne revedea la Academia Fortelor Terestre Sibiu,in perioada 22-24 august 2014, cu toti colegii (impreuna cu sotiile) care au placerea de a participa. In acest sens, au fost facute demersurile organizatorice necesare si a fost deschis urmatorul cont in lei,  la ING Bank - sucursala Sibiu - Mihai Viteazu:
            RO……(urmeaza a icomunicat)……., pe numele Florin Voivoda.
             Prezenta celor care doresc sa participe la aceasta activitate va fi confirmata prin acceptul de a depune suma de …(urmeaza a fi comunicat).. lei/ absolvent, respectiv suma de …(urmeaza a fi comunicat).. lei  pentru persoana acompaniatoare (sotie/prietena), pana la data de 15 iunie 2014.  Pentru detalii aveti la dispozitie urmatoarele puncte de contact (directionalii pe plutoane):
     -Cp. 7 Cp. 8 Cp.9 
-Pl.1 Chirila Constantin, 0723685202, constantinchirila59@yahoo.com
-Pl.1Ioan Ciupei, 0744358179 ciupei ioana <ioanaciupei@yahoo.com
-Pl.VM Grigorescu Ioachim, 0749983559, anyca200@yahoo.com
-Pl.2 Voivoda Florin, 0724050767,  florinvoivoda@yahoo.com
-Pl.2 Dolea Dumitru, 0721210179
-Pl.Cc Urecheatu C.tin, 074434408, urecheatu_constantin@yahoo.fr
-Pl.3 Stanculet Cristian; 0722837691;cristianstanculet@yahoo.com
-Pl.3 Laurentiu Domnisoru, LaurentiuDomnisoru<laurentiudomnisoru@gmail.com>   
-Pl.4 Postolache Sava; 0726110667; sava.postolache@gmail.com
-Pl.4 Bran Constantin, 0722121731bran_constantin@ymail.com   
-Pl.5 Batca Ilie, 0721219098, batca.ilie@gmail.com
-Pl.5 Olaru Mihai,0746674232 nasumisu@yahoo.com  
Celor carora, din motive independente de vointa lor, nu mai pot participa, li se va returna suma depusa, daca solicitarea este trimisa catre Florin Voivoda pana cel tarziu 15 august. Dupa aceasta data, se va returna suma depusa mai putin cota de costuri comune care se aplica numai absolventilor (slujba de pomenire, DJ, cameraman/fotograf, editarea si trimiterea prin posta a unui CD si unui DVD,  costuri aferente invitarii comandantilor si profesorilor impreuna cu sotiile).            
Programul aniversarii:
    * Vineri, 22 august:
    * sosirea la Sibiu
   * cazarea in Academie, fara costuri, la Caminul de garnizoana(contracost-rezervare se va face in limita a 15 camere rezervate, in ordinea trimiterii banilor in contul lui Voivoda Florin ), sau la hotel/pensiuni(rezervare pe cont propriu). La Caminul de garnizoana se vor caza numai familii. Tariful de cazare se va achita direct la receptia Caminului.
    * Ora 19.00: revederea la masa de seara, loc:
    * Sambata, 23 august:
    * 08.00 – 09.45 Micul dejun, loc:
    * 10.00 – 14.00 Activitati aniversare in Academie(slujba de pomenire,
apelul promotiei, vizitarea Academiei)
    * sotiile timp la dispozitie pentru shoping,  Muzeu Brukenthal si alte  
obiective turistice.
    * Timp la dispozitie(masa de pranz se ia pe cont propriu)
    * 19.00 Balul promotiei, loc:
    * Duminica, 24 august:
    * 08.00 – 10.00 Micul dejun, loc:
    * Defluirea catre localitatile de resedinta
Depunerea sumelor mai sus mentionate pana la 15 iunie  este dictata de ratiuni
organizatorice (confirmarea numarului participantilor pentru hranire si cazare). 
In documentul de plata catre contul lui Voivoda sa se mentioneze clar numele si prenumele expeditorului.
Tariful/absolvent include mesele din program si, in plus, sustinerea cheltuielilor generate de: invitarea comandantilor/ profesorilor cu sotiile, inchiriere fotograf/cameraman,  slujba de pomenire, plata DJ pentru doua zile si trimiterea prin posta a CD/DVD cu imagini de la aniversare. Tariful pentru sotii include numai cheltuielile aferente meselor din program. Comitetul de initiativa multumeste tuturor celor care se vor implica in anuntarea/participarea la aniversare.
De asemenea le ureaza multa sanatate celor care din motive intemeiate nu pot participa. Acestia sunt rugati sa comunice telefonic sau pe email, directionalilor, ca nu pot participa si sa dea cateva detalii (adresa, datele de contact, alte preocupari, copii, nepoti si eventual un scurt mesaj catre colegii de promotie) care vor fi prezentate in cadrul activitatii “Apelul promotiei” de catre directionalul fiecarui pluton.
Comitetul de initiativa -
CU RUGĂMINTEA DE A ANUNȚA ÎN FILIALA DUMNEAVOASTRĂ
PREȘEDINTELE FILIALEI JUDEȚENE ARGEȘ „POSADA”
Col. ( rtg.) LAURENȚIU  DOMNIȘORU






joi, 23 ianuarie 2014

REINTREGIREA PENSIILOR REVIZUITE ILEGAL DE BASESCU-BOC-SEITAN ALTOR BENEFICIARI

 Sursa:<<roamy230@yahoogroups.com>> 23.01.2014 ora 19:40
Pe 11 decembrie, la initiativa a 11 deputati si senatori,   a fost inregistrata  la Camera  Deputatilor, cu nr. BP951,   o  propunere legislativa  privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniti din randul aparatului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea, din randul personalului diplomatic si consular, din randul functionarilor publici parlamentari, din randul deputatilor si senatorilor, din randul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila si din cadrul Curtii de Conturi

marți, 14 ianuarie 2014

COANA COMISIE EUROPEANA, NU SPUNI NIMIC DESPRE POLUAREA PANZEI FREATICE CU CHIMICALELE FOLOSITE IN PROCESUL TEHNOLOGIC DE EXPLOATARE A GAZELOR DE SIST?


Comisia Europeană, LIBER la explorarea și exploatarea gazelor de șist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comisia Europeană ar putea renunța la impunerea unor reguli stricte pentru explorarea și exploatarea gazelor de șist. Proiectul se află pe masa CE. Autoritățile de la Bruxelles vor înlocui directivele europene, care impun reguli stricte, cu o recomandare, fără caracter obligatoriu, care va include un set de cerințe. 
Comisia Europeană, LIBER la explorarea și exploatarea gazelor de șist
Comisia Europeană a luat decizia de a înlocui regulile stricte cu setul de cerințe fără caracter obligatoriu în urma mai multor reacții venite din partea unor state precum Marea Britanie, Polonia, România și Estonia, care doresc diversificarea resurselor de energie.
Potrivit proiectului de comunicare, aflat pe masa Comisiei, după cum scrie HotNews, CE va monitoriza modul în care au fost aplicate principiile propuse în recomandare. Un raport va fi prezentat Parlamentului European și Consiliului după 18 luni de la publicarea recomdandării în Jurnalul Oficial.
Setul de cerințe din recomandarea ce va înlocui regulile stricte 
În documentul citat sunt precizate cerințele care vor înlocui regulile stricte: înaintea acordării autorizațiilor pentru explorarea și exploatarea gazelor de șist, statele membre vor face o evaluare strategică de mediu; vor fi făcute evaluări ale risculului specifice exploatărilor, de subteran și de suprafață, pentru a se decide dacă într-o anumită zonă pot avea loc explorări și exploatări în condiții de siguranță; vor fi realizate analize de bază a apei, a aerului, a seismicității, pentru a monitoriza dacă au fost influențate ulterior de explorare sau exploatare; informarea populației cu privire la substanțele chimice folosite în fracturarea hidraulică și cu privire la potențialele riscuri; vor fi izolate sondele pentru a evita contaminarea din subteran; vor fi luate toate măsurile necesare pentru atenuarea efectelor negative ale emisiilor.
Cerințele, în aplicare, în termen de șase luni de la publicare
Statele membre trebuie să se asigure că societățile petroliere utilizează cele mai bune tehnici și practici din industria de prevenire, dar și că asigură transparență maximă asupra operațiunilor de explorare și exploatare. O altă recomandare este consultarea cetățenilor cu mult timp înainte de începerea operațiunilor. Statele membre sunt invitate să pună în aplicare cerințele în termen de șase luni de la publicare.

Vezi și: Gazele de șist, la finalul clasamentului industriilor poluante. Specialiștii explică de ce

Producția gazelor de șist poate compensa scăderea producției de gaze convenționale din UE și ar putea acoperi 10% din necesarul până în 2035. La nivelul Uniunii există incertitudini cu privire la volumul exact al rezervelor recuperabile, însă în Europa sunt estimate la 16 trilioane de metri cubi.

Sursa: http://www.dcnews.ro/2014/01/comisia-europeana-liber-la-explorarea-si-exploatarea-gazelor-de-sist/

luni, 13 ianuarie 2014

Promotia 1974 de ofiteri si subofiteri femei implinesc 40 de ani de la inaltarea in grad

Sursa: https://us-mg5.mail.yahoo.com/neo/launch?retry_ssl=1#mail

Accesati link-ul de mai sus pentru a vedea e-mail-ul de mai jos complet.

From: hintzia gabi <hintziag@yahoo.com>
Date: 2014/1/12
Subject: Intilnire 14-15.05.2014 Sibiu
To: Adrian Dudau <adriandudy@yahoo.com>


Buna ziua,
am marea rugaminte la Dv. sa difuzati in listele de prieteni, proprii, acest program.
Promotia de ofiteri si subofiteri  femei promotia 1974 implinesc 40 de ani de la inaltarea in grad. Intilnirea se organizeaza la Sibiu unde pot si sunt asteptatesa  participe si absolvente din celelalte  promaotii.
Deaoarece timpul si timpurile ne-au dus pe drumuri diferite si "releul de anuntare" s-a intrerupt, am marea rugaminte la Dv. sa difuzati in listele de prieteni, proprii, acest program.
Va multumesc anticipat
plt.adj.pr.(r) Gabriela Hintia

vineri, 10 ianuarie 2014



GUVERNUL PONTA II ŞI PARLAMENTUL ROMÂNIEI VÂND PĂMÂNTUL DIN GRĂDINA MAICII DOMNULUI ?!
          
          Fără dezbateri publice, fără înştiinţarea Poporului Român şi fără referendum naţional, într-o grabă suspectă şi într-o viteză supersonică, record mondial de neegalat şi de neomologat pentru numeroasele ilegalităţi,  în perioada 9-17 decembrie 2013, cu încălcarea Regulamentelor celor două Camere ale Parlamentului, care sunt legi, Senatul şi Camera Deputaţilor au votat cu o majoritate confortabilă şi cu o procedură nemaiîntâlnită în perioada 1990-2013, proiectul de Lege privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan de către persoane fizice şi de înfiinţare a Autorităţii pentru Administrarea şi Reglementarea Pieţei Funciare. Dintre senatori nimeni nu a primit şi, evident, nu a citit acest proiect de Lege, dar toţi cei prezenţi în sala Senatului, în ziua de 9 decembrie 2013, l-au votat. La Camera Deputaţilor, se pare că, doar vreo 20 de deputaţi au reuşit să-l citească şi unii dintre ei să formuleze amendamente şi să le depună la Comisia juridică.
          Astfel, printr-o procedură total ilegală, a fost creat cadrul legal pentru ca sub coordonarea şi conducerea primului-ministru alogen al României să se vândă rapid şi la preţuri derizorii, către persoane fizice şi persoane juridice străine, suprafeţe nelimitate din terenurile agricole aflate în Grădina Maicii Domnului, din Sfântul Pământ Strămoşesc, pentru apărarea căruia s-au jertfit milioane de geto-daci şi de români în ultimii 2.000 de ani.
          Guvernul Ponta II se grăbeşte să vândă la străini (persoane fizice şi persoane juridice) ce nu-i al lui, pământul agricol al Poporului Român şi să pună astfel într-un pericol nemaiîntâlnit siguranţa naţională şi securitatea alimentară a Poporului Român. Prin această Lege de vânzare a pământului din Grădina Maicii Domnului la străini, PSD, PNL, PDL, PC, UNPR şi UDMR împreună cu Guvernul Ponta II le-au pregătit la milioane de români statutul de iobagi şi de sclavi la stăpâni străini în România.
          În Biblie scrie că pământul pe care l-a dat Dumnezeu unui popor nu poate şi nu trebuie niciodată vândut. Prin iniţierea şi adoptarea Legii de vânzare a terenurilor agricole din Vatra Strămoşească la străini s-a confirmat că marea majoritate a parlamentarilor nu au frică de Dumnezeu şi sunt, în realitate, alogeni cu nume neaoş româneşti care execută ordinele unor forţe oculte ale asasinilor economici şi asasinilor politici străini împotriva Poporului Român şi a României.
          Membrii Guvernului Ponta II şi parlamentarii din România cunosc legislaţia din Israel în privinţa vânzării pământului la străini, dar au refuzat să o preia constructiv şi inteligent pentru Poporul Român. Poporul evreu şi-a exprimat voinţa printr-o lege care interzice vânzarea pământului din Israel la străini. Pentru cei care încalcă această lege se aplică pedeapsa capitală.  
          Dintre ţările din Uniunea Europeană niciuna nu a trecut la vânzarea terenurilor agricole la străini. Mai mult, prin lege, s-a interzis vânzarea pământului din aceste ţări la străini. Aşa au procedat, recent, Franţa, Austria şi Ungaria. În Bulgaria s-a votat în Parlament ca abia din anul 2020 se va lua în discuţie vânzarea pământului bulgar la străini. Niciuna dintre ţările din Uniunea Europeană care nu au reglementat şi nu au trecut la vânzarea pământului la străini nu a fost sancţionată, dar nici măcar avertizată de către Forurile Europene.
          Se ştie că de peste şapte ani România nu este acceptată în Spaţiul Schengen, iar salariile şi pensiile românilor sunt cele mai mici din Uniunea Europeană.
          În mod logic şi practic, Parlamentul României ar fi trebuit să ia în discuţie şi să dezbată asupra problemei vânzării pământului românesc la străini, doar în mod teoretic, abia după ce ar fi îndeplinite câteva condiţii obligatorii:
          - România a fost primită în Spaţiul Schengen;
          - Nivelul salariilor şi pensiilor din România a ajuns, cel puţin, la media lor din Uniunea Europeană;
          - Subvenţiile pentru agricultorii români sunt egale cu cele acordate în Uniunea Europeană;
          - Ţările care au fondat Uniunea Europeană şi cele care au intrat în U.E. înaintea României au adoptat legislaţia necesară şi au trecut la vânzarea terenurilor agricole la străini, persoane fizice şi persoane juridice, inclusiv state străine.
          La toate aceste condiţii, ce trebuie îndeplinite cumulativ, se impune a fi adăugate câteva precizări exprese în Legea românească cu privire la:
          - Preţul minim de vânzare a terenurilor agricole, numai către persoane fizice străine, este de 10 milioane euro/hectar.
          - Întreaga producţie obţinută pe terenurile agricole cumpărate de persoanele fizice străine nu poate fi exportată din România, ea fiind destinată asigurării securităţii alimentare a Poporului Român.
          - Se interzice specula cu terenurile agricole cumpărate de străini, ele neputând fi revândute decât  după cel puţin 100 de ani. Ele vor putea fi donate Statului Român de către noii proprietari sau urmaşii lor.
          - Cumpărătorii străini, persoane fizice trebuie să aibă pregătire de specialitate în domeniul agricol, o experienţă în producţia agricolă de cel puţin 20 de ani, un capital social de cel puţin 5 milioane euro,  să aibă domiciuliul  şi să fi locuit efectiv, cel puţin 10 ani, în localitatea pe raza căreia se află terenul agricol pe care vor să-l cumpere, suprafaţa maximă de teren agricol pe care o poate cumpăra o persoană fizică străină este de 1 hectar.
          Regimul post-decembrist din România este primul şi singurul din Uniunea Europeană care se grăbeşte să vândă la străini (persoane fizice şi persoane juridice) şi la apatrizi (cetăţeni fără patrie) milioane de hectare de terenuri agricole din teritoriul inalienabil al ţării noastre.
          În mod deliberat şi conform programului diabolic pus la cale de stăpânii străini ai României, Guvernul Ponta II nu a supus dezbaterii publice proiectul de Lege privind vânzarea terenurilor agricole la străini, pe care l-a înregistrat la Parlament abia în ziua de 6 decembrie 2013. Ce a urmat în Parlamentul României este incredibil dar adevărat !
          La Senatul României proiectul acestei Legi de vânzare a terenurilor agricole din România la străini a ajuns la Biroul Permanent în după-masa zilei de luni 9 decembrie 2013 şi în mai puţin de o oră, se zice că, a parcurs traseul: depunerea amendamentelor de către senatori, care nu au avut acces la textul proiectului de Lege;  Comisiile de specialitate care să întocmească Raportul şi să dea avize; includerea pe ordinea de zi a plenului; prezentarea poziţiei grupurilor parlamentare; susţinerea şi dezbaterea amendamentelor; vot final. S-a înregistrat un record mondial ! Niciun senator nu a primit proiectul de Lege. Nu a fost formulat niciun amendament în Senatul României. Niciun grup parlamentar nu şi-a exprimat punctul de vedere şi intenţia de vot. Fără să fi fost văzut, citit şi amendat proiectul de Lege privind vânzarea României la bucată, membrii Senatului au adoptat, cu majoritate de voturi, proiectul de Lege al Guvernului Ponta II, respectiv au votat pentru 93 senatori, împotrivă 12 şi au fost 9 abţineri. Toate acestea s-au întâmplat în seara zilei de 9 decembrie 2013.
          În ziua de 10 decembrie 2013 s-a înregistrat acelaşi proiect de Lege la Camera Deputaţilor unde, Biroul Permanent a stabilit că în acea zi şi în câteva zeci de minute se depun amendamentele de către deputaţi, se dau avizele de către Comisiile de specialitate şi se întocmeşte Raportul de către Comisia juridică. Aceasta l-a întocmit, cu amendamente admise şi respinse şi l-a depus doar în 17 decembrie 2013. Imediat a fost înscris pe ordinea de zi şi votat în plenul Camerei Deputaţilor, fără a fi citit Raportul Comisiei juridice, fără a se dezbate şi vota amendamentele anexate acestuia şi fără nicio intervenţie a vreunui deputat în legătură cu proiectul de Lege privind vânzarea unei mari părţi din teritoriul naţional la străini.  Este incredibil dar adevărat, aspect confirmat de stenograma şedinţei Camerei Deputaţilor din 17 decembrie 2013, la o Lege atât de importantă de care depinde existenţa şi viitorul Poporului Român şi al României, în Camera decizională, în Camera Deputaţilor nu a luat cuvântul niciun deputat, dintre cei 300 prezenţi în sală. Ei au votat astfel: pentru 221 deputaţi; contra 27; abţineri 50 şi nu au votat 2 deputaţi.
          În 48 de ore de la adoptarea acestei Legi ea putea fi atacată la Curtea Constituţională pentru aspectele de nelegalitate şi de neconstituţionalitate. Cei în drept (preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, primul-ministru, Avocatul Poporului, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cel puţin 25 senatori sau cel puţin 50 de deputaţi) nu au sesizat Curtea Constituţională. Singurul care avea obligaţia legală să sesizeze Curtea Constituţională, pentru numeroasele încălcări ale prevederilor din Constituţia României care se regăsesc în Legea de vânzare a terenurilor agricole la străini,  era Avocatul Poporului, domnul Crişu Anastasiu. Dar... în ziua de 18 sau 19 decembrie 2013, domnul Crişu Anastasiu a demisionat sau a fost obligat să demisioneze din funcţia de Avocat al Poporului, chipurile din motive personale, pentru a nu fi sesizată Curtea Constituţională în legătură cu Legea de vânzare a teritoriului României, pe bucăţi, la străini.
           Singurul care şi-a făcut datoria a fost Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, care a fost receptiv la solicitarea Partidului România Mare, din 19 decembrie 2013, de a nu promulga această Lege privind vânzarea pământului din Grădina Maicii Domnului, din Vatra Românească, la străini, persoane fizice şi persoane juridice. Preşedintele României a trimis această Lege la Parlament pentru reexaminare, bazându-se pe şapte motive temeinice. Pe lângă trimiterea acestei Legi la Parlament, este foarte important şi necesar ca Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, să decidă organizarea unui referendum naţional pe tema vânzării pământului strămoşesc la străini, urmând ca Poporul Român să decidă prin vot dacă admite vânzarea terenurilor agricole din Grădina Maicii Domnului, din România, la străini (persoane fizice şi persoane juridice), inclusiv la state străine.
          Guvernul Ponta II şi preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, domnii George Crin Laurenţiu Antonescu şi Valeriu Ştefan Zgonea, au fost înştiinţaţi, în scris,  de Serviciul de Informaţii Externe (S.I.E.) şi Serviciul Român de Informaţii (S.R.I.) că Ungaria şi alte state străine au elaborate programe strict secrete şi au făcut pregătiri diabolice pentru lichidarea Poporului Român, urmaş al Poporului Primordial, Adevăratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu care s-a format şi a trăit continuu, de peste 12.000 de ani, în Adevărata Ţară Sfântă, în Grădina Maicii Domnului, în Dacia Edenică, în România. Adevărul Istoric privind Poporul Primordial al Geto-Dacilor şi Religia lor este înscris şi cunoscut de pe plăcile de aur (şi cele identice de plumb) găsite la Sinaia în anul 1875 şi aflate (cele de aur) la Vatican (circa 200 plăci mici de aur) şi la Moscova (circa 300 plăci mari de aur), unde au fost duse de regii alogeni ai României, Carol al II-lea (în jurul anului 1940) şi Mihai de Hohenzzolern-Sigmaringen  (la 14 septembrie 1944).
          Duşmanul mai vechi (de circa 2.000 de ai) al Poporului Geto-Dac şi Poporului Român şi duşmanul mai nou (de aproximativ 1.100 de ani) acţionează sub o conducere ocultă pentru exterminarea Neamului Românesc şi pentru dezmembrarea teritorială a României. Pentru atingerea acestor obiective au falsificat Adevărata Istorie şi Religie a Poporului Român, urmaş al Poporului Primordial, în Adevărata Ţară Sfântă, care a dat lumii cea mai veche şi avansată cultură şi civilizaţie ! Cea mai veche meserie din lume, agricultura, a fost practicată de către strămoşii noştri Geto-Daci, cu cel puţin 7.000 de ani înainte de Naşterea Fiului Domnului. Numeroasele descoperiri arheologice de pe teritoriul României confirmă acest Adevăr Istoric. Pentru a putea fi distruse vestigiile arheologice, cele mai vechi din lume, precum şi cetăţile şi alte edificii moştenite de la domnitorii români, Guvernul Ponta II şi Parlamentul României au adoptat Legea pentru vânzarea terenurilor agricole la străini, inclusiv cele pe care se află vestigii arheologice, cetăţi dacice şi cetăţi medievale. Noii proprietari, la care Guvernul Ponta II se străduieşte să le vândă terenurile agricole, au dreptul să distrugă vestigiile istorice existente şi de a interzice efectuarea de săpături arheologice.
          Acum, în mare grabă, forţele oculte împreună cu asasinii economici şi asasinii politici străini şi autohtoni caută să dea lovitura de graţie Poporului Român şi României prin cumpărarea terenurilor agricole din Grădina Maicii Domnului !
          În primele zile ale anului 2014, statul ungar a recunoscut public că a pregătit un program pentru cumpărarea de terenuri agricole în Ardeal, în Grădina Domnului, precum şi alte programe pentru cumpărarea unor mari suprafeţe din fondul forestier şi a multor izvoare de apă minerală din România. Pentru atingerea acestor obiective strategice ale Ungariei a fost plasat ceăţeanul ungur György Frunda în funcţia de consilier personal al premierului Victor Viorel Ponta.  De asemenea, toţi parlamentarii şi eurodeputaţii UDMR, împreună cu toţi preşedinţii şi vicepreşedinţii de Consilii judeţene, primarii şi viceprimarii, consilierii judeţeni şi locali ai UDMR, precum şi reprezentanţii UDMR numiţi în funcţii publice, la fel şi toţi etnicii unguri din România au depus, în ultimii trei ani un jurământ de credinţă faţă de Ungaria, au primit cetăţenia ungară şi paşapoarte ale acestui stat. Totul a fost gratuit pentru beneficiari, dar extrem de scump prin consecinţe pentru Poporul Român şi România.
          Ungaria a pregătit birouri speciale în România, în special în Ardeal, în Grădina Domnului, pentru cumpărarea de la cetăţeni şi de la Statul Român a milioane de hectare de terenuri agricole. Slujbaşii statului ungar sunt instruiţi să-i păcălească pe proprietarii români de terenuri agricole oferindu-le preţuri de cumpărare tentante, rentă viageră până la sfârşitul vieţii şi dreptul de folosinţă a terenului până la deces.
          Printr-o asemenea politică diabolică Ungaria speră, corelat cu retrocedările ilegale de imobile din Ardeal (peste doua milioane de hectare de terenuri agricole şi păduri, precum şi mii de clădiri), să dobândească peste 50% din proprietăţile imobiliare din Vatra noastră Strămoşească şi, apoi, să ceară la Bruxelles aplicarea principiului autodeterminării popoarelor.
          Pericolul uriaş generat de Legea vânzării terenurilor agricole din România la străini, inclusiv state străine, este amplificat de modificările aduse Codului penal, care va intra în vigoare la 1 februarie 2014. Această Lege va fi aplicată de persoane care nu vor mai avea calitatea de funcţionari publici, de la 1 februarie 2014.
          Cetăţenii conştienţi şi vigilenţi ai României, cărora le pasă de: Adevărata Istorie a Poporului Primordial, al Geto-Dacilor, prezentul şi viitorul Poporului Român şi al României în Grădina Maicii Domnului trebuie să acţioneze şi să reacţioneze împotriva trădătorilor de Neam şi Ţară.



Dr.Gheorghe Funar
Preşedintele Partidului România Mare


Cluj-Napoca,
9 ianuarie 2014